За връзка: tel: 0886 522 222 , email: parts@motomall.net , viber: 0887 620 510 ,  facebook : Moto Parts , instagram : motomallparts

От магазин motomall.net имаме удоволствието да Ви съобщим, че вече предлагаме оригинални резервни части с най-добрите цени и времена  за доставка в България за марките:

APRILLIA , DERBI, DUCATI, GILERA, HONDA, HUSABERG, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, MOTO GUZZI, PIAGGIO, SUZUKI, VESPA, YAMAHA .

Резервните части са само оригинални и са с възможно най – ниските цени за България даваме гаранция за най – ниска цена, така че ако някъде в интернет откриете по-ниска цена с доставка до България на оригинални резервни части  и ни  я изпратите,  ние ще се постараем да Ви дадем дори още по ниска цена!

Частите може да изпратим по Еконт или да вземете на място от магазина ни в гр. Пловдив бул. Пещерско шосе 88 – Магазин МотоМол

Поръчката на частите става само в писмен вид, моля попълнете  формуляра запитване за части през сайта ни. След като получим запитване за необходимите Ви части ще се свържем с вас за да ви съобщим цената и времето за доставка. Обикновено времето за доставка на частите е между 7 и 21 дни в зависимост от  наличностите. За запитване за части минимум ни е необходимо ваш контакт, и да знаете продуктовия номер на частта която Ви трябва.

Как може да откриете продуктовия номер на частта, която Ви трябва?

От връзките по-долу може да използвате информацията от чертежите и описанията, за да откриете продуктовия номер на необходимата Ви мото част. Това е в случай, че не знаете номера на частта, която Ви трябва, тези сайтове са само информативни, за да се онагледи с чертежи къде по вашата машина се намира частта – може да избирате машината по производител, година на производство и модел, а от чертежите на системите там  –  отделните части и продуктовия номер на частта.

BRAND = МаркаTYPE = ТипYEAR = ГодинаModel = Модел

Моля, разгледайте внимателно чертежите ,и ако е необходимо се консултирайте с вашият механик преди да отправите запитване за необходимата Ви част, защото веднъж след като частта е  поръчана, няма да имаме възможност да я заменим с друга,освен ако грешката при поръчката не е в нас,частите са специфични за всяка марка, модел и година машина .