Условия за доставка – закупуване на продукти

Когато клиентът закупи продукт от онлайн магазина ни, той може да получи своя продукт посредством доставка с куриер.

Продуктите се изпращат с куриерска фирма  Еконт експрес.

Доставката се заплаща отделно от сумата, заплатена за продукта от каталога ни. Колко ще струва доставката зависи от общите условия на избраната куриерска служба. Според условията на доставка сумата за транспортиране и предаване на продукта се определя от неговите обем и тегло. Сумата за доставка е различна и в зависимост от това дали желаете продуктът да бъде транспортиран до офис на куриерската служба или да ви бъде предаден лично на домашен / служебен адрес. Сумата на доставката, която виждате при завършване на поръчката е ориентировъчна и www.motomall.net не носи отговорност ако има разлика на тази сума при самата доставката на продукта.

Доставките се извършват в рамките на работната седмица – от понеделник до петък в интервала от 9:00 ч. до 18:00 ч. Това условие не важи за официални празници, когато куриерските служби в страната не работят.

Ако клиентът желае доставката на продукта да бъде извършена в точно определен час, той ще трябва да заплати допълнителна сума спрямо общите условия на куриерската служба. Часът на доставка трябва да се запише предварително, като представител на онлайн магазина се ангажира да провери в куриерската служба дали доставката е възможна в определения час. Ако тя не е възможна, се насрочва допълнителен час, в който закупеният продукт да бъде доставен на купувача.

Доставката се извършва в срок от 1 до 3 работни дни, считано от датата, в която е направена поръчката. За направени поръчки след 16:00 се обработват на следващият ден.

Плащането от страна на клиента може да бъде извършено по следните начини:

  • Плащане чрез наложен платеж – купувачът заплаща сумата на куриер при доставен продукт след преглед и тест.

Доставка на даден продукт се извършва само след потвърждение от страна на клиента по телефона.

Поръчките се приемат по електронен път чрез системата на онлайн магазина на компанията. Клиентът ще получи известие за подадена заявка за поръчка.

При възникване на непредвидени обстоятелства, които налагат повторното идване на куриер с цел доставка на продукт клиентът е длъжен да поеме всички допълнителни разходи. Причини за повторната доставка могат да бъдат отсъствие на клиента или на упълномощен от него човек, които за приемат доставката и да извършат плащането.

За повреда на продукта при транспортирането и доставянето му на клиента отговорността се поема от съответната куриерска служба. Ако клиентът забележи дефект, докато преглежда и тества продукта, той има право да откаже поръчката незабавно.